+420 608 708 099

Vítejte

K využívání on-line rezervačního systému na skupinové lekce je zapotřebí mít zřízený účet.
Tento účet Vám rádi vytvoříme na recepci AFIT centra při Vaší první návštěvě.
Pokud u nás ještě svůj účet zřízený nemáte, první rezervaci prosím proveďte telefonicky na tel. recepce AFIT centra 608 70 80 99.
  • Návštěvník, který nemá platnou permanentku, avšak chce využívat rezervační systém na skupinové lekce, je povinen složit na svůj účet ve fitness centru depozit v minimální výši 200 Kč. Toto se týká i všech držitelů karet MULTISPORT, kteří skládají na svůj zákaznický účet VRATNÝ DEPOSIT v min. výši 200 Kč, pokud si chtějí skupinové lekce rezervovat prostřednictvím on-line rezervačního systému.
  • V případě permanentky lze rezervovat takový počet lekcí dopředu, kolik máte aktuálně platných vstupů na permanentce.
  • Rezervace na skupinové lekce přes on-line rezervační systém lze provádět s předstihem 14 dní. Telefonické a osobní rezervace na skupinové lekce lze provádět bez časového omezení do budoucna.
  • Zrušení rezervace je možné nejpozději 6 hodin před začátkem lekce. Při pozdějším zrušení (omluvení) lekce bude účtován storno poplatek ve výši 100 Kč za každé rezervované místo, který se odečte z depositu, v případě nulového depositu bude storno poplatek naúčtován a dodatečně uhrazen při následující účasti. To platí i pro rezervace provedené telefonicky nebo osobně.
  • Pokud rezervace není zrušena (omluvena) a nedostavíte se, bude lekce považována za uskutečněnou a z Vaší permanentky bude odečten vstup, případně naúčtována plná cena lekce ze složeného depositu.
Pro rezervaci lekce zvolte "týdenní rozvrh" nebo si vyberte konkrétní typ cvičení.

V případě dotazů volejte na tel. 737 090 074 nebo napište na [email protected].

Informace pro návštěvníky

Otevírací doba o Velikonocích 2024

V pátek 29. 3. otevíráme ve 14:00, v sobotu a neděli bude standardně otevřeno od 8:00 do 20:00, na Velikonoční pondělí budeme mít ZAVŘENO. Sálové lekce proběhnou dle rozpisu

Nové kurzy SM Systému

Od pondělí 8. dubna v čase od 19:15 do 20:10 a od úterý 9. dubna v 17:15 do 18:10 pro vás otevíráme nové lekce SM sytému. Těšíme se na vás. Odkaz s informacemi naleznete zde.

LEKCE DNS CVIČENÍ

Každý pátek od 17:15 můžete přijít na lekci DNS. DNS (Dynamická Neuromusculární Stabilizace) je koncept cvičení, který se zaměřuje na obnovu a učení správné trupové stabilizace pohybového aparátu. Cílem je naučit se správné nastavení středu těla, brániční dýchání a následné posilování...